Tag Archive | "airprishtina.com information"

Airprishtina Fluturimet dhe cmimet per Prishtine Tetor Nentor

Airprishtina Fluturimet dhe cmimet per Prishtine Tetor Nentor

airprishtina

Airprishtina Fluturimet dhe cmimet per Prishtine

 •  Verona Prishtina prej EUR 69,00
 •  Stuttgart Prishtina prej EUR 59,00
 •  München  Prishtina prej EUR 59,00
 •  Düsseldorf Prishtina prej EUR 49,00
 •  Zürich Prishtina prej CHF 70,00
 •  Genf Prishtina prej CHF 80,00
 •  Bruxelles Prishtina prej EUR 109,00
 •  Basel/Mulhouse Prishtina prej CHF 150,00

Airprishtina fluturimet dhe cmimet nga Prishtina

 • Prishtina  Verona prej EUR 89,00
 • Prishtina  Stuttgart prej EUR 99,00
 • Prishtina  Düsseldorf prej EUR 99,00
 • Prishtina  München prej EUR 99,00
 • Prishtina  Zürich prej CHF 150,00
 • Prishtina  Basel/Mulhouse prej CHF 150,00
 • Prishtina  Bruxelles prej EUR 129,00
 • Prishtina  Genf    prej CHF 250,00

Airprishtina Fluturimet dhe cmimet per Shkup

 • Shkup  Düsseldorf prej EUR 59,00
 • Shkup  Zürich prej CHF 90,00

 

Airprishtina Fluturimet dhe cmimet nga Shkupi

 • Zürich Shkup nga CHF 120,00
 • Düsseldorf Shkup nga EUR 109,00

Airprishtina Contact Center 24 h

    Zvicer +41 44 2211917 / Gjermani +49 211 162503 / Itali +390 240 708009
Belgjikë +32 2 8080962 / Francë +33 4 81680184 / Austri +43 720 881473
Britani e m. +44 203 3189435 / Kosovë  +381 38 222099 / Maqedoni +38 92 5111212
Suedia  +46 40 645 3560 / Danimarka +45 70 142 278

100 vjet Shqipëri e pavarur – 100 Bileta për t’u fituar!
Loja shpërblyese e Air Prishtina: Festoni me ne pavarësinë e Shqipërisë

Për të fituar një nga 100 biletat – të vlefshme për secilin nga destinacionet tona për në Prishtinë ose Shkup – duhet t’u përgjigjeni në mënyrë saktë pyetjeve në vijim.

Pas shpërthimit të luftës së parë ballkanike, Ismail Qemali shpall në Vlorë pavarësinë e Shqipërisë. Sot, kjo ditë është festë kombëtare në Shqipëri.

Cila ishte kjo ditë – 100 vjet më parë? Ju lutemi zgjedhni (shënoni me “X”) përgjigjen tuaj:

28. Nëntor 1712
28. Nëntor 1812
28. Nëntor 1912

100 vjet Shqipëri e pavarur – 100 Bileta për t’u fituar!airprishtina

Posted in Cmimet SpecialeComments (0)


Airpristina Facebook